mandag 24. mars 2014

Rica Hotel G20

Rica-kjeden har flere titalls hoteller i Norge, og spesialiserer seg ofte på forretningshoteller. Rica Hotel G20 er et slikt et, og fokuserer på å ta imot store grupper som reiser til hovedstaden i forretningssammenheng. Med en svært sentral beliggenhet og mange moderne rom, vil det ofte være blide ansatte å spore etter en firmatur til hotellet. Du kan bestillte dette hotellet på flere nettsider inkludert https://www.rica.no/hoteller/oslo/rica-hotel-g20/, http://www.billigehotelloslo.no eller http://www.booking.com/hotel/no/rica-g20.no.html


Sentral beliggenhet

Beliggenheten er nærmest så sentralt som du får den i Oslo, med spikersuppa og Stortinget et lite steinkast unna. Togstasjon og busser går like i nærheten, slik at du kan komme deg nærmest hvor som helst på Østlandet bare ved noen få minutters gange. For deg som er turist i Oslo betyr dette at severdighetene ligger på rekke og rad, mens bedrifter vil kunne samle ansatte som kommer langt unna ved hjelp av flytoget.

96 rom

Totalt rommer Rica-bygget 96 rom, og over det dobbelte med sengeplasser. Hotellet har vært åsted for mange viktige forretningsmøter, der ledere fra flere utenlandske land har deltatt på konferanser. Rommene har moderne interiør og utstyr, inkludert internett, arbeidsbenker og flatskjermer. Kvaliteten på rommene varierer fra vanlige standardrom til superiorrom. Med andre ord er ikke Rica Hotel G20 dit man reiser for å pleie kjærligheten i parforholdet, men det er beregnet for profesjonelle opphold i Oslo.
Hotellet serverer enklere frokost til sine gjester, og har i tillegg til dette en egen kafé med navnet Wayne’s Coffee. Her serveres enklere matretter, og et godt utvalg av kaffe og lignende. Hit kommer ikke bare hotellets gjester, men flere stamkunder har funnet seg et nytt favorittsted og ta lunsjen på.
Tilpasset både små og mellomstore bedrifter
Rica Hotel G20 har konferanserom og grupperom tilpasset både små og mellomstore bedrifter. Alle rommene er tilrettelagt for møter, med tilgang til både projektor, smartboard og lignende utstyr. Betjeningen er erfarne med å arrangere både møter og aktiviteter for bedrifter, slik at hotellet ofte bidrar til å skreddersy pakker som blåturer og lignende. Perfekt for deg som ønsker at bedriften skal jobbe om dagen, og bygges sammen som et lag i koselige omgivelser på kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar